Bezoek Taurac op de LED + Elektro beurs
Hal 3 stand C16Op de LED & Electro beurs in Den Bosch zal Taurac Lighting officieel haar assortiment LED verlichting voor professionele gebruikers lanceren. In onze stand kunt u ons assortiment ontdekken en samen met onze lichtspecialisten de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart brengen. U kunt ons vinden in Hal 3 op standplaats C16. Aanmelden voor een gratis bezoek aan de beurs kan via de onderstaande banner en registratie button.


De producten van Taurac zijn ontwikkeld vanuit werk- en denk wereld van de E-installateur en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor hedendaagse verlichtingsprojecten. Ons assortiment bestaat uit verschillende onderdelen, zoals LED panelen, downlights, halstralers, lichtlijnen, wand panelen, waterdichte armaturen en noodverlichting.


Onze producten worden geleverd via onze partner dealer Raca Group BV. Zij zijn gespecialiseerd in een persoonlijke benadering en advisering. Raca zal daarom als vertegenwoordiger van Taurac aanwezig zijn op de beurs.Openingstijden

13 november van 10.00 – 20.00 uur

14 november van 10.00 – 17.00 uur


Locatie

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Diezekade 2, 5222AK ‘s-Hertogenbosch


Hal 3, stand C16, zie plattegrond
Bestel gratis tickets met de TAURAC invitatiecode


U krijgt gratis toegang met bovenstaande invitatiecode. Zonder code betaalt u €35,- exclusief btw